Please follow this link. Kebaya Nyonya by Ole Kebaya: 2010

Click here to show your support!

Wednesday, October 13, 2010

Lucky Draw: Visit Japan 2010

Friends.


Today, I sent a lucky draw entry by Visit Japan 2010 website... it is simple, just answer questions and you will automatically joined the lucky draw contest...

Period: 20 August 2010 to 31 October 2010
Lucky Draw: 2 November 2010
Winner Announcement: 8 November 2010


So if you wish to join, just click this link... Visit Japan 2010

Thanks for reading!


Tuesday, September 28, 2010

Resipi Hari Ini : Sambal Tumis Ikan Bilis



Hi Friends!

Hari ini nak share resipi sambal tumis eventhough ramai yang dah tau cara memasak nyer.. saja nak poyo since hari nie masak sambal tumis ikan bilis...

Kelebihan sambal tumis nie.. tak berbau since tak letak belacan.... so resipi nie dah jadi SOP (standard operation procedure) untuk masak sambal tumis lah kira nyer...

Bahan-bahan:

ikan bilis

untuk diblender:
cili kering - dalam 10 biji (kalau nak pedas, tambahkan bilangan nyer)
bawang besar - 1 ulas (sederhana besar)
bawang merah - 3 ulas
bawang putih - 6 ulas
halia - setengah inci

Penambah rasa:
asam keping - 1 keping
air asam jawa - secukup rasa
gula secukup rasa
garam - secukup rasa

Cara memasak:
Panaskan minyak dan gorengkan ikan bilis sehingga garing..Angkat ke dalam mangkuk.

Masukkan bahan2 yang telah di blender kedalam minyak tadi dan tumiskan sehingga naik minyak...

Tambahkan bahan2 penambah rasa.. asam keping, air asam jawa, gula dan garam... Rasa dan tambahkan apa2 yang kurang mengikut selera masing2....

Dan boleh juga tambahkan bawang besar yang dihiris, ke dalam sambal tumis tadi...



Note:

Kalau suka.. boleh tambahkan belacan... tp ada bau belacan lor...
Ikan bilis juga boleh di gantikan dengan ikan tenggiri atau ayam...
Sangat sesuai dimakan dengan nasi lemak... yummy!

Thank you for reading...

Sticky Post Blog Topsy TurvyMum

Salam Friends!


Sebenarnye macam confius jugak bila nak buat sticky post untuk contest blog Topsy TurvyMum nie... tak pernah buat.. nie first time buat... entah, dia kata just copy paste jer entry tue...

Anyway, I buat nie sebab tertarik dengan hadiah nyer.. Pinggan mangkuk

Corelle Livingware Geometric 16-Piece Dinnerware Set


from Corelle US tue.. I dah ada satu set.. memang puas hati lah pakai pinggan mangkuk CORELLE nie... makan pon rasa berselera jer sebab corak nyer yg cantik... pinggan, mangkuk & mug dia memang ringan.. even my daughters pon suka makan guna pinggan nie.. Mula nyer memang takut nak bagi anak2 guna pinggan nie.. tp sbb pinggan nie memang tahan lasak, so tak kesahlah kalau diorang pon guna...

Kesimpulan nyer.. memang bagus di jadikan pinggan mangkuk untuk kegunaan seisi keluarga...

Harap2 boleh menang set nie.. hihihi..

kalau nak tau tentang contect nie.. click di sini

Thats all.... enjoy viewing the post!

Cheerio!!




TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR.. TENG TENG TENG!
16 Pc Dinner Set


16 Pcs Dinner Set

Be the first to review this product

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs


Additional Information
Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric


Product Descri

ption


Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.



Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger.
2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.
3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.
4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini.
5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni (Sebelum Isnin depan 04/10/2010).
6. Pemenang akan dipilih DI SINI.

Hadiah Lumayan ....
TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU



p.s. Cara nak buat sticky post:
Firstly, save the post as a draft. If you like to make an existing story as sticky, open in it in edit view. The Date and Time settings for a post are beneath the post-editing field. Change the values to a future date. Then, publish your post.

Sticky Post: Masuk cepatttt....TTM buat LUCKY DRAW!!

Thursday, September 2, 2010

Selamat Hari Raya 1431H

Hi Friends!!

Dah hampir sebulan berpuasa... dah dekat sangat nak beraya... sudah terasa rindu pada Ramadhan... Harap2 sempagt berjumpa lagi Ramadhan pada tahun hadapan.... InsyaAllah...

Sambutan Hari Raya tahu nie.??

Theme baju... colour hijau pucuk pisang... disebabkan kami baru pindah ke kawasan baru, agak susah nak carik tailor utk tempah baju raya... and tahun nie, poket agak kering... jadi solution nyer.. beli jer baju ready made...

Kuih raya... maklumlah... dah sambung belajar nie takde bonus... ehh.. memang kalau keje dulu pon takde bonus... ermmm , faham2lah yer... apa yang ada jer tahun nie.. so order kuih raya yang kami suka makan jer... and kacang putih... save budget..

Rancangan jalan2 sempena Hari Raya.. Ziarah... takde plan lagi... memandangkan belanjawan yang terhad...

Duit Raya... errmmm... belum pikir lagi mana nak carik duit untuk buat duit raya... ppstt! sekarang status student, kena bagi duit raya ker? huhuhu...

Juadah Hari Raya... balik umah parents, terpulang diorang lah nak masak aper... selalu nyer rendang memang tak miss.. then ketupat daun palas..memang klas!... tapi pandai2 lah hulur skek untuk beli barang2 keperluan...

So itu lah perancangan hari raya I tahun nie... budget beb!

Thanks for reading entri merapu hari ini...

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN



Friday, June 25, 2010

Pembunuh?


Hi Friends!


Entri hari nie... hari ini saya telah membunuh makhluk... adeh..sedih nyer... nak tau aper makhluk nyer, sila2 lah tengok gambar di bawah nie...

-
-
-

-
-
-
-





saya dah terbunuh semut lah...

yang tak best nyer.. ingatkan semut tu di atas screen.. rupanyer di dlm... adeh.. camner nak buang semut tu yer??... ada effect pada laptop tak yer???

Adoyai...






Monday, June 21, 2010

KLCC Escapade... very nice!


Hi friends!

Today post just to share my family outing at Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) area.. mostly at the KLCC park and also the famous Petronas Skybridge....


On last Saturday, 19 June 2010 we went to the KLCC park for a family picnic and outing... we arrived at 10:30am and thank god, the weather was nice and warm... i like the ambient there.. kids running and playing around.. parents resting on the grass area, under the trees... so healthy environment.. it has been a long time since my last visit here.. maybe 5 years back.. can't really recalled...

Back to the breakfast.. we had tuna sandwiches prepared by Aesya's Uncle Inggo... fried beehon (is the spelling right?), fried rice, roasted chicken and iced milo... credit to the Cold Storage for the food... and thanks to Uncle Inggo and Bapak Zule for the lovely breakfast...berkelah ala-ala oversea gitu...




After that went went up to Level 41 of the Petronas Tower...the famous Petronas Skybridge...

After one minute taking the lift, we were on the Skybridge..This is the Skybridge..

This is the overall map of KLCC area... with most of it you can see from the Skybridge..

Views from the skybridge...KLCC waterfornt.. (is that what they call it?.. sorry if i am wrong..)





The Playland and Child Wetland



The KLCC mosque


The PNB Tower


and Lastly.. Thanks to D' Zule's for the nice, lovely outings... and thanks for taking care of Aesya during the school holiday...

HAPPY FATHER'S DAY
TO
BAPAK ZUL, BAPAK KHALIL AND IMAM MUSZ!

LOVE YOU ALL SO VERY MUCH!!


Aksi Rempit?

Hi Friends!

Hari tu, on the way ke Kuala Lumpur, ternampak seorang mamat ni, memang bergaya sungguh naik motor.. silang panggung lagi.. memang nampak cool lah... tapi minta berhati-hati lah kalau menunggang motosikal tuh sebab malang tidah berbau...

Kalau mamat dalam gambar ni terbaca post ni, i minta maaf lah sebab siarkan gambar you.. glamour you... rasa nyer you terperasan masa i ambil gambar ni...

so untuk renungan bersama...






Wednesday, June 9, 2010

Wonder girls - Nobody But You

Few versions of No body but you by Wonder Girls from Korea... nice dance move...



Watch this too... so nice..




You know i still LOVE you baby,
And it will never change

I want nobody, nobody but you
I want nobody, nobody but you
I want no one else but you
Can't have anyone but you
I want nobody nobody nobody nobody

Why are you trying to push me away?
you know that I hate it,
you ignore what im saying
Why are you trying to send me to other?
You push me away like a little
each day why?

Saying that this is for my own good
Saying that you are just not worth it
Please, stop it right now coz'
you know me enough that i will come back to you no matter what!

I want nobody, nobody but you
I want nobody, nobody but you
I want no one else but you
Can't have anyone but you
I want nobody nobody nobody nobody

I want nobody, nobody but you
I want nobody, nobody but you
I want no one else but you
Can't have anyone but you
I want nobody nobody nobody nobody

All the pushing won't change my feelings
I am happy to have you,
more than willing to please you
i'm begging you please
don't walk away from me
Coz' i can't be happy away
from your side

Saying that this is for my own good
Saying that you are just not worth it
Please, stop it right now coz'
you know me enough that i will come back to you no matter what!

I want nobody, nobody but you
I want nobody, nobody but you
I want no one else but you
Can't have anyone but you
I want nobody nobody nobody nobody

I want nobody, nobody but you
I want nobody, nobody but you
I want no one else but you
Can't have anyone but you
I want nobody nobody nobody nobody

I don't want nobody, body
I don't want nobody, body
Life is unperfect without seeing you
I cannot have anyone but you... ahhh

I want nobody, nobody but you
I want nobody, nobody but you
I want no one else but you
Can't have anyone but you
I want nobody nobody nobody nobody

I want nobody, nobody but you
I want nobody, nobody but you
I want no one else but you
Can't have anyone but you
I want nobody nobody nobody nobody

Rap:
BacK to the days when we were
so young and wild and free
Everything we had back then
was like a dream
If only i could turn back time
Why do you keep on pushing me away?
why do you push me away?
I don't want nobody, nobody,
nobody. nobody but you

Monday, June 7, 2010

Genting Highlands (3 to 4 April 2010)

Dear Friends!

It has been long time since the last post/entry... nih pon actually cite lama... percutian di Genting Highlands.. actually bukan bercuti pon... ikut hubby gi meeting so terus bercuti lah.... hihihi...

Kami stayed di Awana Genting Highlands... yang paling seronok sudah pasti anak-anak lah...



View form our room... memang refreshing... cantik kan?

The next day, we went up to Genting Theme Park... memang scary la naik skyway nih... the ride took about 30 minutes.. but it was fun...



Just main di Indoor Park... sebab bawa anak-anak...itu jer yang diorang boleh enjoy...
Aesya naik kete icecream mat cool... memang seronok betul dia...

Khadyja mengantuk... nasib baik bawak baby carrier... senang nak dukung...

Nih dalam cable car.. agak sejuk sebab baru lepas hujan..

Aesya naik bumper car... at first dia tak tau nak drive, asyik berpusing-pusing... then technician nyer ajar camner nak drive car tuh... baru lah dia enjoyed the ride... memang best tengok dia happy...

At Strawberry Park... nak petik strawberry...

Aesya and her handpicked strawberry...

Manis strawberries nyer..

Aesya and Ling Xi mushrooms...

Wednesday, May 26, 2010

Allergy?


Dear Friends,

Huh... hari yang meletihkan... sebenarnyer kami baru balik dari Hospital... My elder daughter admitted because of Allergy Reaction.. its started on Sunday actually... bangun dari tidur, dia mengadu gatal2 di bahagian belakang badan... memang ada kesan inflammation.. merah2... so kami pon pergi lah ke klinik.. pergi GP jer... so doctor pun bagi ubat allergy, sabun dan calamain lotion... Isnin pagi still ada lagi inflammation, siap merebak ke bahagian lain badan... dah lah asyik tergaru2 jer...

so i pon bawak dia ke GP lagi... so doctor nasihatkan teruskan makan ubat, then dia bagi sabun sebamed untuk mandi... kalau semakin teruk atau ada sesak nafas, dia nasihatkan untuk ambil injection... so sampai petang tuh i observed inflammation tu still terkawal lah.. so we decided to continue the medication... tapi dalam jam 10mlm.. keadaan semakin teruk...dah naik sampai ke muka.. so hubby pun terus bawak ke hospital... then kena tahan wad lah... untuk observation...sampai lah semalam, imflammation tu memang teruk..


Doctor diagnosed allergy because of antibiotic... tp tak tau antibiotic yang mana...memang kebelakangan nie kerap ambil antibiotics sebab demam la.. batuk la...

So parents please becareful.. not to give your children too much antibiotics.. and observe, maybe your child cannot stand it... LEARN FROM LESSON....

Alhamdullilah, pagi nie ada improvement... merah2 kat muka dah hilang... so petang doctor dah bagi kami balik... so i am very tired these two days.... huhuhu...tido kat kerusi recliner plastic tu jer... memang terasa sakit-sakit badan.. nak di jadikan cerita, i pon start demam... terpaksalah mengaku..memang dah tua kot..hihihi....nasib baik the first day, diorang benarkan my husband yang jaga (Thanks to my hubby too!!).. so i just tido kat hospital semalam jer...

And thanks to nurses of Wad 3 (Wad Kanak-Kanak) Hospital Tampin.. sebab memberikan layanan yang sangat baik kepada kami sekeluarga... 5 bintang!

Tuesday, May 25, 2010

Nak Duit Raya ?

Dear Friends!


Again, nak berkongsi peluang untuk menambah pendapatan.... HYPROBULK SMS


Boleh memberikan pulangan 50% hingga 100%.. hanya bermodalkan serendah RM250, Rm500 atau RM1000.... anda tentukan....

Hanya taja 3 orang sahaja dah menjanjikan pulangan modal 100% + pulangan 100% lagi....

Tak mustahil anda mendapat jumlah yg sama dengan kawan saya nie... Jadi siapa yang berusaha, tentu ada pulangan nyer


Produk nye????....

Pernah dapat sms promosi dari TESCO atau JUSCO? Sistem sms ini boleh digunakAn untuk tujuan promosi macam TESCO atau JUSCO ataupon pemberitahuan...

SIAPA yang sesuai menggunakan sistem sms ini???

Peniaga, Guru, Lecturer, Agen insurans.... persatuan.... dan sesiapa yang berminat...tiada had...


NAK TAHU DENGAN LEBIH LANJUT?? KLIK DI SINI

BOLEH DAFTAR PERCUMA DI SINI... KLIK DI SINI

Monday, May 24, 2010

My Wiggy Design: Simple

Dear Friends!

Assignment from Project Alpha again.. this week all about WIGGY design... This is how I want my WIGGY to look like..

ermmm it a bit simple.. but actually the smiley face means a lot...firstly... smile means kita suka or gembira dengan apa yang ingin kita lakukan...bila WIGGY sedang digunakan, smiley face akan berwarna kuning... thats mean we will know its in use... so kalau rosak, no light.... Then background colour brown... why? sebab WIGGY nih kita akan bawa kemana-mana sahaja kita pergi... so memang lasak... kalau colour brown, tak nampak sangat kotor.. thats not mean tak payah di bersihkan langsung... boleh...

Dan yang paling penting, of course lah kena ada perkataan P1W1 WIGGY kat atas dia.... but sorry.. my lappy takde sofware untuk drawing... arrrgghhh... memang terasa cam aper jer... lukis pon guna MS Word saja.. Thats why my design very simple ... and limit of time.. for your info.. i am writing this with my daugther sitting on my lap..huhuhu...and she also wants to draw her favaurite star...

anyhow.. here's my post.. seem it so simple but do enjoy it...



Episodes 33-35 of Project Alpha Season 2












Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

Duit Raya 2010

Dear Friends!

Ini bukan scam... tak percaya, boleh saksikan di TV1 harinih (24 Mei 2010) jam 6ptg... kemunculan CEO HYPROBULK SMS



Again, nak berkongsi peluang untuk menambah pendapatan.... HYPROBULK SMS


Boleh memberikan pulangan 50% hingga 100%.. hanya bermodalkan serendah RM250, Rm500 atau RM1000.... anda tentukan....

Hanya taja 3 orang sahaja dah menjanjikan pulangan modal 100% + pulangan 100% lagi....

Tak mustahil anda mendapat jumlah yg sama dengan kawan saya nie... Jadi siapa yang berusaha, tentu ada pulangan nyer


Produk nye????....

Pernah dapat sms promosi dari TESCO atau JUSCO? Sistem sms ini boleh digunakAn untuk tujuan promosi macam TESCO atau JUSCO ataupon pemberitahuan...

SIAPA yang sesuai menggunakan sistem sms ini???

Peniaga, Guru, Lecturer, Agen insurans.... persatuan.... dan sesiapa yang berminat...tiada had...


NAK TAHU DENGAN LEBIH LANJUT?? KLIK DI SINI

BOLEH DAFTAR PERCUMA DI SINI... KLIK DI SINI

Monday, May 17, 2010

Who Will Win the World Cup?

Hi Friends!

Today, my post will be on "Who will Win the World Cup?"... it is a bit difficult since I am not a football fan :( .. i just happen to know all about this since my husband is a football fan... and people around me talk about it...just now, my husband also surprised to see me reading FIFA website..lol...

First time I watched the FIFA World Cup Campaign, I am stunned to see such a attractive campaign.. The bull, leapord.. and all other animal are playing ... such a brilliant campaign.. even for me, so call not a football fan.. huhuhu...

For me, I think there are three favourite team to win this..that are Italy, Brazil and Spain...

In Year 2006, Italy won the World cup in Germany, Brazil won the Year 2002 in Korea-Japan, Italy won the Year 1998 World cup in France...

So this year I am supporting ITALY again to win the FIFA World Cup since they are having good winning track record plus having the world class players...


Above is a promo from Project Alpha, where you can obtain Edition South Africa 2010 key ring and irresistible items from ADIDAS such as shower gel, EDT 100ml and DEO Spray 150ml and the price is as low as RM 39.90.. check out this link to know more... promo link


Feel free to watch Project Alpha Season 2 Episodes 26 to 28.. its really cool!










Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

Lady Gaga...

Hi Friends,

Nie video clips yg my sister in law forwardkan tru Facebook... for me it is cool and really appreciate what this group has done..

Actually, this is an Acapella Group named On The Rocks (click if you want to know them)....

On the Rocks is the University of Oregon's premiere all male a cappella ensemble...

They even have albums... thats impressive!!!

My daughters also like to watch this vids.. they will dance just like them... and i think better they watch this vids rather then original Lady Gaga vids... healthier...hhuhuhu...

Do enjoy it!!

video

Don't forget to click the advert, if you like this post...

Thursday, May 13, 2010

How Many Wiggies?

Hi Friends!

Guess .. how many WIGGIES there are in this picture?
Please try to count... or you just guess.... use your creativity to obtain the correct answer...



I have counted and the answer is 220 WIGGIES! How about you? Did you get the same answer?

Do enjoy the vids from Project Alpha Season 2 Episodes 22 to 25:












Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

Monday, May 10, 2010

REDMUMMY for the Adidas Ole KO Challenge!

Dear Friends...

Today my post willl be supporting REDMUMMY for the Adidas KO Challenge!

Why I am writing this? ... Because the Season Preview
1 and Season 2 blooggers will be playing futsal one-on-one at the Adidas Ole KO road show at Cebtre Court, Mid Valley Megamalll, Friday May 21 at 7:30pm.... if you happen to be there, please support REDMUMMY for me since i an living so far away from KL...!

WHY? ya... WHY???.... REDMUMMY represent all the wonderful, pretty, tough MUMMY in the world... since we just celebrated MOTHER"S DAY yesterday... BTW Happy Mother's Day to all wonderful mother on earth!




Do enjoy Episodes 18 to 21 of Project Alpha Season 2:










Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Catch the Project Alpha bloggers at the Adidas Ole KO road show at Centre Court, Mid Valley Megamall, Friday 21 May at 7.30pm!

Friday, May 7, 2010

Peluang Bisness.. Business Opportunity (Hypro Bulk SMS)

Dear Friends!

Hari nih but entry untuk promote peluang bisness kepada sesiapa yang berminat nak menambah pendapatan.. tak kira muda atau tua...

just nak share satu biz affiliate yg memberikan pulangan komisyen 50%-100%..hypro bulk sms. sykt yg tgh berkembang dgn keahlian baru 14k ahli...pasaran masih luas. dgn hanya bermodalkan RM500 - RM1k....menjana pendapatan RM1k seminggu adalah tidak mustahil. hanya taja 3 org untuk mendapatkan modal + keuntungan 100%. jom sama2 kita cari duit raya awal2 thn ni...

Untuk mendapat info berkenaan bisnes nih, boleh klik di sini... kalau berminat nak join, boleh register di DAFTAR. Jika ada sebarang pertanyaan, boleh email atau call no handphone yang dipaparkan di website...

Thursday, May 6, 2010

My Message to AIDSAware

Hi friends....

Today i will post something to make ourself aware of AIDS.. we have been talking about AIDS since long time ago.. but have we ask ourself whether we really understand what are the causes of AIDS? and since not everybody joint any movement about AIDSawareness and well verse about this.. but we do need to be aware of AIDS as we own a family and friends.. maybe someday we need to discuss or explain about this to them...

For me.. i did some readings on AIDS since i am a teenager...now i am a mother of two daugthers... i do understand that someday, i have to explain about AIDS to my daughter as they also facing the risks of AIDS and try to protect them for AIDS... so this why i feel why creating awareness for fighting AIDS is important...

Fighting AIDS for our young generation, future generation!



Do enjoy the Vids by Project Alpha Season 2 Episodes 15 to 17....





Monday, May 3, 2010

Interview...

Hi.. sorry dah few days tak update blog... actually very busy lately..

Hari nih ada interview untuk Graduate Assistantship.... research assistant... untuk Master Study...itu je lah sumber pendapatan i nanti.. hihihi..

So quite stressful today, sbb tak tau interviewer tuh nak tanya apa nanti... just wish me success, ok?

Daaa....

Wednesday, April 28, 2010

Road Trip with My Broadband




Road Trip with My Broadband... how to bring a broadband because i just realised that i don't even have one...OMG...


When i am at home ( i mean our new house), i am using internet by a local internet provider.. before shifting to our new house, i don't even bother to use the internet service because to busy working and always connected using office broadband ..and i am using an old handphone that do not support internet service (very shy to admitt..hihihi..)

Usually when i am i a road trip, i will pray that the place we are going will have broadband or wireless connection so that i can use my handphone to online. By the way, i am using Nokia N97... and now feeling a bit disappointed if i can't surf my blog and facebook to be in touch with my dearest friends.. and during the journey is the best time for me to be online.. guess why?..
-
-
-
-
-

My daughters will be sleeping all the way!

So joining this Nuffnang and of course Project Alpha really open up my eyes to see beyond the horizon.. and from them also, i get to now P1 W1 Max Wiggy...and fall in love with it.. Some of you will ask ..WHY?


Because of so many reasons..

First, look at the design... very sleek and trendy design.. suitable for all ages..
The colour.. they choose it to be in black.. because BLACK is BOLD.
The size is very small and light... you can use it anywhere and just can keep it in your pocket...
It maybe small but the performace is VERY GOOD!

So i am thinking to get one of those.. but when??.. (Should ask the pocket...hihihi)

Check it out Project Alpha Season 2 Episodes 8 to 10: very good to be watched!







Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS