Please follow this link. Kebaya Nyonya by Ole Kebaya: Sticky Post Blog Topsy TurvyMum

Click here to show your support!

Tuesday, September 28, 2010

Sticky Post Blog Topsy TurvyMum

Salam Friends!


Sebenarnye macam confius jugak bila nak buat sticky post untuk contest blog Topsy TurvyMum nie... tak pernah buat.. nie first time buat... entah, dia kata just copy paste jer entry tue...

Anyway, I buat nie sebab tertarik dengan hadiah nyer.. Pinggan mangkuk

Corelle Livingware Geometric 16-Piece Dinnerware Set


from Corelle US tue.. I dah ada satu set.. memang puas hati lah pakai pinggan mangkuk CORELLE nie... makan pon rasa berselera jer sebab corak nyer yg cantik... pinggan, mangkuk & mug dia memang ringan.. even my daughters pon suka makan guna pinggan nie.. Mula nyer memang takut nak bagi anak2 guna pinggan nie.. tp sbb pinggan nie memang tahan lasak, so tak kesahlah kalau diorang pon guna...

Kesimpulan nyer.. memang bagus di jadikan pinggan mangkuk untuk kegunaan seisi keluarga...

Harap2 boleh menang set nie.. hihihi..

kalau nak tau tentang contect nie.. click di sini

Thats all.... enjoy viewing the post!

Cheerio!!




TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR.. TENG TENG TENG!
16 Pc Dinner Set


16 Pcs Dinner Set

Be the first to review this product

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs


Additional Information
Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric


Product Descri

ption


Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.



Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger.
2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.
3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.
4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini.
5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni (Sebelum Isnin depan 04/10/2010).
6. Pemenang akan dipilih DI SINI.

Hadiah Lumayan ....
TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU



p.s. Cara nak buat sticky post:
Firstly, save the post as a draft. If you like to make an existing story as sticky, open in it in edit view. The Date and Time settings for a post are beneath the post-editing field. Change the values to a future date. Then, publish your post.

Sticky Post: Masuk cepatttt....TTM buat LUCKY DRAW!!

2 comments:

  1. salam ... pembetulan .. ini bukan contest saya :P jangan salah faham lak. Saya cuma antara peserta je. Anyway rasanya bleh kot masuk; sbb cara-caranya tu dah kira betul. tapi terpulang pada penganjur dia la.

    --> http://topsyturvymum.blogspot.com/2010/09/masuk-cepattttttm-buat-lucky-draw.html

    ReplyDelete
  2. oic... itu lah ...takde explaination pon dari you.. :P .. so kena buat correction skek....

    ReplyDelete