Please follow this link. Kebaya Nyonya by Ole Kebaya: Cara kupas kulit nenas

Click here to show your support!

Tuesday, July 2, 2013

Cara kupas kulit nenas

Aku suka minum jus nenas, tapi agak malas nak kupas kulit nenas tu. Bukan apa, dah kupas then nak kena buang pulak mata nenas. Kalau tak buang elok-elok, sure rasa 'pedo' lidah *bak kata orang perak*

Fir0002/flagstaffotos.com.au


Erm.. tadi dapat email, ada alat untuk dapatkan isi nenas jer.. macam menarik kan? Nak tau macamana, boleh tengok link di bawah nie.. 


bukan saja dapat isi nenas tu, bentuk nenas pon tidak terjejas.. boleh guna balik untuk letak nasi goreng nenas..ala-ala di kedai.. kalau masak nasi goreng la..

Menarikkan? 28 hengget saja.. 

3 comments:

  1. Replies
    1. Saya tak jual.. boleh beli dari Dealmate.. click jer di link atas tu..

      Delete
  2. Boleh juga guna alat ini kalau nak buang duri nenas tu, lihat cara penggunaannya Di Sini

    ReplyDelete