Please follow this link. Kebaya Nyonya by Ole Kebaya: Cara2 Pembelian Kebaya Nyonya

Click here to show your support!

Cara2 Pembelian Kebaya Nyonya

1. Pilih Kebaya Nyonya (untuk ready ready stock) atau pilih warna kebaya (untuk pre-order).


  Boleh tengok koleksi terbaru di sini kebayaolekebaya


2. Untuk Ready Stock Kebaya: tentukan size dan ukuran bersesuaian dengan anda kerana item tidak boleh ditukar setelah pembelian dibuat.
    Untuk Pre-Order Kebaya: Beri ukuran sebenar badan: bahu, lilit dada, lilit pinggang, labuh tangan, labuh sarong (nyatakan  suka pakai muat2 or longgar).   Kebaya tidak boleh ditukar setelah pembelian dibuat. Sila beri perhatian, Jenis, corak dan warna sulam kebaya nyonya unik dan berbeza-beza. Jadi sulaman yang paling cantik sahaja akan di pilih untuk anda berdasarkan warna asas/tanah kebaya yang anda tentukan.

3. Sila isikan ORDER FORM selengkapnya dan tekan button PURCHASE.
Jika tidak berjaya (atas sebab teknikal), boleh juga PM or email semua butiran termasuk nama, no handphone dan alamat ke

          kebayaolekebaya@facebook.com atau fifamusz@yahoo.co.uk

4. Confirmation order akan diberikan beserta jumlah deposit yang perlu dibayar. Pembayaran deposit perlu dilakukan untuk proses seterusnya:

5. Kami akan check dengan supplier availibility kebaya berdasarkan anggaran size kebaya sesuai dengan ukuran badan anda.

6. Proses pengambilan kebaya akan dilakukan setiap awal bulan: Size sebenar kebaya akan di check berdasarkan ukuran badan yang di berikan.

7. Jika kebaya anda ada, gambar akan di upload dlm album beserta ukuran sebenar kebaya. Baki pembayaran perlu dijelaskan. (Pada tahap ini, deposit tidak akan dipulangkan sekiranya costumer membatalkan pembelian)

8. Proses pengeposan akan dilakukan setelah menerima confirmation pembayaran dari anda.

 Jika kebaya anda tiada;
- boleh tunggu sehingga stok baru tiba, atau
- deposit anda akan dipulangkan semula.

Sila email ke kebayaolekebaya@facebook.com  atau fifamusz@yahoo.co.uk untuk sebarang pertanyaan.

Terima kasih,
Fifa (Ole Kebaya)